Εγκαίνια του Μουσείου της ΑΕΚ

Το μουσείο ιστορίας της ΑΕΚ στην “OPAP Arena” άνοιξε τις πύλες του το μεσημέρι του Σαββάτου (20/04), με την εμβληματική μορφή του συλλόγου, Θωμά Μαύρου, να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Η Ένωση έδωσε στην δημοσιότητα το VIDEO από τα εγκαίνια. Η συγκίνηση των παρευρισκόμενων και ιδιαίτερα του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν έκδηλη, ενώ ξεχώρισε η ατάκα του Θωμά Μαύρου δίπλα στο κέρινο ομοίωμά του. “Του μοιάζω τώρα;” ανέφερε, δείχνοντάς το.

Ο Θωμάς Μαύρος κόβει την κορδέλα

Η ΑΕΚ γιορτάζει μια ακόμα ιστορική στιγμή με τα εγκαίνια του Μουσείου της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ, Θωμάς Μαύρος έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων, σε μια συγκινητική τελετή που παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ τονίζει τη σημασία αυτής της στιγμής, μετά τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής του συλλόγου τους. Επίσης, τονίζει ότι μετά τα εγκαίνια του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού, η OPAP ARENA «Αγιά Σοφιά» καθίσταται ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού.

1 Comment

  • Milla Gordon

    Consequat mauris nunc congue nisi vitae suscipit tellus. Quis eleifend quam adipiscing vitae proin sagittis nisl rhoncus. Mauris ultrices eros in cursus turpis massa tincidunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *